EDISYON:

Hakkında soruşturma açılan CHP'li Fikri Sağlar'dan açıklama

Yeni Şafak
16:224/05/2017, Perşembe
G: 4/05/2017, Perşembe
Yeni Şafak
CHP, partiyi eleştirdiği için Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlatmıştı.
CHP, partiyi eleştirdiği için Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlatmıştı.

Referandum sonrasında CHP'nin durumunu eleştirdiği için hakkında soruşturma açılan Fikri Sağlar açıklama yaptı. "Uyarı görevimi yapıyorum" diyen Sağlar, Kılıçdaroğlu'nun "Dedikodu partisi kursunlar" sözlerine de cevap verdi.

Hakkında disiplin soruşturması açılması kararlaştırılan CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar "Ben uyarı görevimi yapıyorum. Biz seni atıyoruz dememeliler" ifadesini kullandı. NTV yayınında konuşan Sağlar, "CHP'de insanlar dedikodu yapmazlar, emekleriyle mücadele ederler" dedi.

Sağlar'ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

"Benim yaptığım açıklamalar tepki çekmedi yaptığım yer tepki çekti. Beni disiplin kuruluna sevk edecekleri gerekçe niye o basın organında bu beyanatı verdim. Ben ortalıklarda olan içi dışı bir olan bir insanım. Her tarafta ifade ettim. Ben uyarı görevimi yapıyorum. Biz seni atıyoruz dememeliler. CHP özgürlükten yana bir partidir düşünce ve ifade özgürlüğü birinci temel koşuludur. CHP'de insanlar dedikodu yapmazlar düşüncelerini ortaya koyarlar emekleriyle mücadele ederler. Bu mücadele bizi başarıya götürür. Aykırı sözler olabilir önemli olan bu farklı düşüncelere tahammül etmektir ve yeni düşünceler çıkarmaktır."



#Fikri Sağlar
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.