|

FETÖ’cüler mason locasında cirit atıyor

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’na bağlı Erdem Locası’nın eski Üstad-ı Muhteremi Özhan Kızıltan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ tehlikesine dikkat çektiği için locadan ihraç edildi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 21/01/2018 Pazar
Güncelleme: 09:18 - 21/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Özhan Kızıltan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ tehlikesine dikkat çektiği için locadan ihraç edildi.
Özhan Kızıltan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ tehlikesine dikkat çektiği için locadan ihraç edildi.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası’na bağlı olarak faaliyet gösteren Erdem Locası’nda Üstad-ı Muhterem olarak görev yapan Özhan Kızıltan, masonlarla ilgili bilinmeyenleri Yeni Şafak’a anlattı. Masonların 15 Temmuz darbe girişimine duyarsız kaldığını söyleyen Kızıltan, 3 Ağustos 2016 tarihinde tüm üyelere bir mail atarak, mason locasındaki kripto FETÖ’cülere karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

FETÖ’YE SİYAH OY!

Mason locasına yeni üye kabulü için 6 Aralık 2016 tarihinde bir oylama yapıldığını söyleyen Kızıltan, bu oylamadan birkaç gün önce de yine bir mail atarak FETÖ tehlikesine vurgu yaptı. 9 yıldır ‘harici’ oylamasına katıldığını belirten Kızıltan, bugüne kadar oylaması yapılacak kişilerle ilgili hiçbir tahkikat yapmadığını ancak üyelik başvurusunda bulunan kişilerle ilgili siyah oy kullanacağını diğer masonlara bildirdi.

HESABINI VEREMEYİZ!

Locaya üye olacak pratisyen hekimin GATA kökenli olduğuna dikkat çeken Kızıltan, "Ülke olarak yaşadığımız 15 Temmuz trajedisi sonrası medyayı çok iyi takip ettim. Basından öğrendiğim kadarıyla GATA kökenli hekimlerin yüzde 60’ının FETÖ bağlantısı olduğu söyleniyor. Hatta GATA’yı FETÖ’den arındırmakta o kadar zorlandılar ki, sonunda kapatmak zorunda kaldılar. Haricinin şahsiyetini bir tarafa koyarak, bilimsel düşünecek olursak, GATA kökenli olan bu haricin FETÖcü olmama ihtimali yüzde 40'dır. Bu nedenle yarın başımıza bir iş gelecek olursa bunun hesabını vermekte çok güçlük çekeriz, dedim" ifadelerini kullandı. Kızıltan FETÖ paylaşımları nedeniyle Aralık 2017'de Mason Locasından ihraç edildiğini söyledi.

GÜLEN'İN KONUŞMALARI MASON KOPYASI

Fetullah Gülen’in ahlak üzerine yaptığı konuşmaların masonların konuşmalarından farklı olmadığını belirten Kızıltan, FETÖ’nün ahlak söylemlerinin tamamını masonlardan kopya ettiğini anlattı. Kızıltan, “Yardımlaşma, birbirini tutma, ahlaklı nesiller yetiştirme gibi kavramları direkt kopya etmişler" diye konuştu.


#FETÖ
#Mason
#Özhan Kızıltan
6 yıl önce