EDISYON:

Evlat nöbetindeki ailelerden tepki toplayan CHP'li Özel 'samimi' pozlarını paylaştı

16:563/03/2021, Çarşamba
G: 3/03/2021, Çarşamba
Yeni Şafak
Evlat nöbetindeki ailelerden tepki toplayan CHP'li Özel 'sevimli' pozlarını paylaştı
Evlat nöbetindeki ailelerden tepki toplayan CHP'li Özel 'sevimli' pozlarını paylaştı

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu tepkiyle karşılandı. Aileler, CHP'nin HDP ile ortak hareket etmesine tepki göstererek Özel'e "Bu zamana kadar neredeydiniz, geç kaldınız" dedi. CHP'li Özel ise ailelerle çektirdiği 'samimi' pozları sosyal medyadan paylaştı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan evlatları için HDP binası önünde oturma eylemi yapan aileleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ziyaret etti. Aileler, ziyarette evlatlarının terör örgütü tarafından kaçırılmasından sorumlu tuttukları HDP'yi şikayet ederken, CHP heyetine de tepki gösterdi.


"Neden ailelere yardımcı olmuyorlar?"

Evlat nöbetindeki baba Nurettin Üdümlü, HDP ve CHP'yi istemediklerini belirterek, "
Özgür Özel ve Sezgin Tanrıkulu buraya geldi. Onların da evladı var. Neden ailelere yardımcı olmuyorlar? Biz tepki gösteriyoruz. Eğer CHP, HDP'ye destek vermezse onlara inanacağız. HDP bizim evlatlarımızı gasbederek götürüyor
" ifadelerini kullandı.


"Hiçbir annenin acısına kayıtsız kalmamalı"

CHP'li Özel ise sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ailelerden tepki toplamamış gibi izlenim vermeye çalıştı. Twitter'dan paylaşılan karelere bir de not düşen Özel, şu ifadeleri kullandı: "
Tek talepleri evlatlarına kavuşmak olan Diyarbakır Anneleri'ni Milletvekilimiz Sezgin Tanrıkulu ve İl Başkanımız Gönül Özel ile ziyaret ettik.
Siyaset ve Parlamento hiçbir annenin acısına kayıtsız kalmamalı gözyaşlarını dindirmek için devrede olmalıdır.
"


#CHP'li özel
#diyarbakır
#evlat nöbeti

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.