|

Erdoğan ve Altınok aynı karede

Cuma namazı için Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'ne gelen Başbakan Erdoğan'ı karşılayanlar arasında yeni atanan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da vardı. Camiye gelen cemaat çıkışta Erdoğan için "Dik dur eğilme bu millet seninle" şeklinde slogan attı.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 20/12/2013 Cuma
Güncelleme: 13:09 - 20/12/2013 Cuma
Yeni Şafak
Erdoğan ve Altınok aynı karede
Erdoğan ve Altınok aynı karede

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Üsküdar''daki Hz. Ali Camii''nde kıldı. Erdoğan''a cami çıkışında bazı vatandaşlar ''Dik dur eğilme, bu millet seninle'' sloganları atarak destek verdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı''daki konutundan Cuma namazı için Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'ne geldi. Yoğun güvenlik önlemleri alınan cami önünde Erdoğan'ı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeni atanan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen karşıladı. Başbakan Erdoğan'ın camiye gelişi öncesi İstanbul'un yeni Emniyet Müdürü Altınok göreviyle ilgili tebrikleri kabul ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile de bir süre sohbet etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a damadı Berat Albayrak da eşlik etti. Namazın ardından camiden ayrılan Erdoğan''a bazı vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı vatandaşların ''Dik dur eğilme, bu millet seninle'' şeklinde sloganlar atması dikkat çekti. Dışarıda bekleyen basın mensuplarının ısrarlı sorularına karşın bir açıklama yapmayan Başbakan Erdoğan, daha sonra camiden ayrılarak Kısıklı''da bulunan konutuna geçti.

10 yıl önce