EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece mesaisi: Aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun

Haber Merkezi
03:2624/05/2020, Pazar
G: 24/05/2020, Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan vidoe konferans yöntemi üzerinden AK Parti mensubu üyeler ile bayramlaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan vidoe konferans yöntemi üzerinden AK Parti mensubu üyeler ile bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gece saatlerinde çalışmalarını sürdürürken bir yandan da AK Parti mensubu üyeler ile video konferans üzerinden bayramlaştı. Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile gece mesaisini sürdürürken bir yandan da AK Parti teşkilatında görev alan vatandaşlar ile video konferans yöntemi ile bayramlaştı.

Aziz milletimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun

Erdoğan yaptığı paylaşımda
"
Gecenin sabaha eriştiği bu saatlerde de devam eden çalışmalarımızın arasında @Akparti'mizin fedakar mensuplarıyla bayramlaşıyor, hasbihal ediyoruz. Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun."
ifadelerini kullandı.


Fahrettin Altun: Aşkınan çalışan yorulmaz!

Gece saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çalışmalarını sürdüren İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı alıntı yaparak " Aşkınan çalışan yorulmaz! Birazdan şafak sökecek. Saat 03.22. Cumhurbaşkanımız canla başla çalışmaya devam ediyor. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Bayramınız, Bayramımız mübarek olsun." ifadelerini kullandı.





#Recep Tayyip Erdoğan
#Ramazan Bayramı
#Gece mesaisi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.