|

Bu millet sizi tanıyor biliyor

Ekonomideki iyileşmeye ve TL'nın değer kazanmasına dikkat çeken MHP lideri Bahçeli, zam yapanlara seslendi: Dolar 7 lirayı aştığında zam butonuna gecikmeksizin basanlar, dolar gevşeyip gerilediğinde neden yaptıkları zamdan vazgeçmezler? Bu millet sizi tanıyor, bu millet sizi biliyor.

Nur Banu Aras
04:00 - 7/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:32 - 7/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
MHP lideri Bahçeli
MHP lideri Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkçülüğümüzle uğraştırmayız” derken, yeni bir çözüm sürecine sert sözlerle tepki gösterdi. Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi: Türk milletini tartışmak, Türk ve Türkçülük üzerinden kara kampanyalar düzenlemek düşmana koz vermek, emperyalizme selam yollamaktır. Hiçbir milliyetçi ve ülkücü buna razı olmaz, bu pespayeliğe onay vermez. Andımızı okumak, okunmasını istemek, haşa ve kata ezanın Türkçe okunmasına çanak tutmak hiç değildir.

TABLO ENDİŞE VERİCİ

Asayiş ve adalette sorunlar birikti, ahlak ve adabdaki tahribat hız ve ivme kazandı. Sokaklar huzursuzdur, geleceğimiz risklidir. Maalesef trafikte kavga, işyerinde kavga, evde kavga, siyasette kavga hakimdir. Uzlaşmaya kulak tıkayanlar, tokalaşmak yerine sıkılı yumruklarla pozisyon alanlar toplumsal barış ve huzura kast edenlerdir. Bu tablo hepimiz için alarm ve endişe vericidir.

EKONOMİ HASAR ALDI

Türkiye ekonomisi içine çekildiği kur savaşından ağır hasar almıştır. Ekonomideki derin yaraları tedavi edip iyileştirmek milli bekamızın gereğidir. Enflasyon canavarı başını çoktan kaldırmıştır. Yüzde 10’luk fiyat indirimlerinin etkisi sınırlı olmuştur. Dileğimiz ekonominin hareketlenmesidir.

AHLAKSIZLIK

Sormak ve öğrenmek isteriz ki döviz artınca fiyat etiketlerini anında şişirenler, döviz gerileyince neden aynı tavır ve davranışı göstermiyorlar? Dolar 7 lirayı aştığında zam butonuna gecikmeksizin basanlar, dolar gevşeyip gerilediğinde neden yaptıkları zamdan vazgeçmezler? Stokçular, karaborsacılar, ekonomik kuşatmadan nemalanmaya çalışan utanmazlar, bu millet sizi tanıyor, bu millet sizi biliyor. Haksız kazanç, yağmacılık, vurgunculuk ayıptır, ahlaksızlıktır, edepsizliktir.


Usta’nın yerine Levent Bülbül

MHP’nin dün düzenlediği grup toplantısında, Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın yerine yeni grup başkanvekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül olarak belirlendi. Usta, Meclis Genel Kurulu’nda emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili görüşmeler sırasında görevden alınmıştı.

#MHP
#Devlet Bahçeli
5 yıl önce