|

AK Parti'nin Hakkari adayı Cüneyt Epcim oldu

AK Parti'nin yerel seçimlerde Hakkari Belediye Başkan adayı, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim oldu.

Yeni Şafak
21:16 - 24/11/2018 суббота
Güncelleme: 21:22 - 24/11/2018 суббота
AA
Cüneyt Epcim
Cüneyt Epcim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, Hakkari Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim'in aday gösterildiğini açıkladı.

Epcim yaptığı açıklamada, bu göreve layık gösterildiği için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

  • Hakkari'de görevlendirmeyle hizmet anlamında ciddi ilerleme sağlandığını belirten Epcim, "
    Vatana, millete ve Hakkari'ye hayırlı, uğurlu olsun. Allah daha güzel hizmetler nasip eder inşallah. Hakkari'ye daha iyi hizmetler sunmak için çaba göstereceğiz
    ." dedi.

Cüneyt Epcim kimdir?

Amasya'da 1981 yılında doğan Epcim, 2002'de Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. 2004'te kaymakam adaylığı sınavını kazanan Epcim, Konya Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

  • İngiltere'nin Manchester Üniversitesi'nde dil eğitimi ve İngiliz İdari Sistemi eğitimi alan Epcim, Afyonkarahisar'ın Başmakçı, Artvin'in Ardanuç ve Çorum'un Mecitözü ilçelerinde kaymakamlık görevinde bulundu. 2014'te Hakkari Vali Yardımcılığına atanan Epcim, 2016'da İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Hakkari Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

Bu görevi sürdüren ve evli olan Epcim, İngilizce biliyor.

#AK Parti
#Hakkari
#Cüneyt Epcim
5 лет назад