EDISYON:

AK Parti'den 'Erdoğan aday olamaz' diyen altılı masaya yanıt: Korkunun ecele faydası yok yine kazanacağız

22:3526/01/2023, Perşembe
G: 26/01/2023, Perşembe
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, altılı masanın "Erdoğan'ın aday olması mümkün değildir.” açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Paylaşımında masadaki liderlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adaylık çağrısında bulunduğu açıklamalara yer veren Dağ, "Anayasa ortada, yasa açık. Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığının önünde hiçbir engel yok. Korkunun ecele faydası yok. En güçlü adayınızla gelin. Yine kazanacağız." dedi.

Altı muhalefet partisi liderinin İYİ Parti ev sahipliğinde yapılan dokuz saatlik 'aday belirleme' toplantısından yine sonuç çıkmadı. Toplantı sonrası yayımlanan bildiride ise "TBMM yenileme kararı almadığı müddetçe, Sayın Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir." ifadeleri kullanıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, altılı masanın bu açıklamasına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

"MAĞLUBİYET YAKLAŞTIKÇA KORKMAYA BAŞLADINIZ"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adaylık çağrısı ve adaylığına itiraz etmeyeceği yönündeki söylemlerine paylaşımında yer veren Dağ,
"Bugüne dek Cumhurbaşkanımızın adaylığını tartışmaya açmadınız. 'Erdoğan’ı yeneceğiz' dediniz. Seçim ve mağlubiyet yaklaştıkça korkmaya başladınız. Kendi aday çıkaramama beceriksizliğinizi perdelemeye çalışıyorsunuz."
dedi.

"EN GÜÇLÜ ADAYINIZLA GELİN"

Paylaşımında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da benzer açıklamalarına yer veren Dağ,
"Anayasa ortada, yasa açık. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın adaylığının önünde hiçbir engel yok. Korkunun ecele faydası yok. En güçlü adayınızla gelin. Yine kazanacağız."
açıklamasında bulundu.




#Hamza Dağ
#AK Parti
#Altılı Masa
#Aday
#Cumhurbaşkanı Erdoğan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.