EDISYON:

AK Parti’de istişare maratonu

Osman Özgan
02:1521/06/2021, Pazartesi
G: 21/06/2021, Pazartesi
Yeni Şafak
Recep Tayyip Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti, 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ‘saha’ya çıkmaya başlarken, bir yandan da istişare toplantıları için kolları sıvadı. Milletvekilleri, büyükşehir ve il belediye başkanları ile parti organlarının katılımıyla gerçekleştirilecek istişare toplantılar bu haftadan itibaren başlıyor.

AK Parti'de milletvekilleri, büyükşehir ve il belediye başkanları ile parti organlarının katılımıyla gerçekleştirilecek istişare toplantıları bu haftadan itibaren başlıyor.

İlk olarak, yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki koordinasyonunda 40 büyükşehir ve il belediye başkanıyla toplantı yapılacak.

ERDOĞAN DA KATILACAK

Erdoğan’ın da katılması beklenen 22 Haziran’daki toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimlerinden bu yana belediyelerin çalışmaları ve yerel yönetimlerde yeni yol haritası değerlendirilecek. Ayrıca AK Parti’nin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Yerel Yönetimler Yasası’nda yapılması planlanan değişikliklerin de ele alınması bekleniyor.

#AK Parti
#Toplantı
#İstişare

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.