|

AK Parti seçim heyeti kampta

AK Parti, 24 Haziran’ın en kapsamlı muhasebe ve analizini seçim kadrosu ile kampta yapacak. Kampta yapılan değerlendirmeler 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere de ışık tutacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/08/2018 Cuma
Güncelleme: 02:52 - 10/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek kamp için AK Parti’nin 81 ilde bulunan seçim işleri ve seçim koordinasyon işleri başkanları Ankara’ya çağrıldı. Bugün başlayacak ve 3 gün sürecek toplantıda seçimlerle ilgili her tür ayrıntı masaya yatırılacak.

Bu kapsamda tüm seçim bölgelerinin sonuçları tek tek ele alınacak. Hangi bölgelerde oy kaybı yaşandığı, hangi bölgelerde oy oranın artırıldığı, milletvekili ve cumhurbaşkanı seçim sonuçlarında il bazında oluşan farkın nedenleri ele alınacak.

1 Kasım seçimlerine göre oy kaybı yaşanan yerlerde de kaybın nedenleri sorgulanacak. Seçim sürecinde yürütülen kampanyaların ve söylemlerin etkileri de değerlendirilecek. Sahada çalışanların ve teşkilatların da gözlemleri dikkate alınarak eksikler ve hatalar belirlenecek.

Toplantıda belirlenen eksiklikler ve hatalar rapor halinde MYK ve MKYK’ya aktarılacak. Buluşmada martta yapılacak yerel seçimlere ilişkin de ilk projeksiyonlar yapılacak, hangi adımların atılacağı, hangi seçim stratejilerinin tercih edilmesi gerektiği üzerinde durulacak.

#AK Parti
#Kızılcahamam
6 yıl önce