EDISYON:

340 bin liralık tekneyle kaçıyorlardı

00:0013/09/2021, Pazartesi
G: 13/09/2021, Pazartesi
Yeni Şafak
Takip sonucu Ö.P.’nin 340 bin TL’ye kendi üzerine tekne aldığı tespit edildi.
Takip sonucu Ö.P.’nin 340 bin TL’ye kendi üzerine tekne aldığı tespit edildi.

FETÖ’cü 3 eski asker Yunanistan’a kaçarken yakayı ele verdi. 6 yıl 3 ay hapisle yargılanan deniz teğmen Ö.P.’nin 340 bin TL’ye tekne aldığı tespit edilince takip sonucu Ö.P. ile birlikte ihraç edilmiş deniz üsteğmen E.D., deniz teğmen B.A., Midilli Adası’na kaçarken yakalandı.

FETÖ’cü 3 eski asker Yunanistan’a kaçarken yakayı ele verdi. FETÖ firarileri ve yargılaması devam eden FETÖ’cülerin yurt dışına kaçma girişimlerini göz önünde bulunduran Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu şüphelileri sıkı şekilde takibe aldı.

  • Bu kapsamda Kocaeli Ağır Ceza Mahkemesi’nde 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla yargılanan ve dosyaları temyiz aşamasında olan
    ordudan ihraç edilmiş deniz üsteğmen E.D. ile deniz teğmenler Ö.P. ve B.A’nın Yunanistan’a kaçma hazırlığı yaptığı belirlendi. Takip sonucu Ö.P.’nin 340 bin TL’ye kendi üzerine tekne aldığı tespit edildi. Bu bilgi Sahil Güvenlik ekipleriyle paylaşıldı.

Yurt dışına çıkış yasakları bulunan 3 eski subay, Ayvalık’a bağlı Maden Adası açıklarında Midilli Adası’na kaçarken Sahil Güvenlik ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı.
Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilen şüphelilerin üzerinden 15 bin TL, 2 bin 80 Euro ve 1000 dolar ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen FETÖ’cüler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
#FETÖ
#Maden Adası
#Midilli Adası
#Ayvalık
#Yunanistan
#Balıkesir

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.