EDISYON:

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Yazıcı'dan 'Demirtaş ve Kavala'ya özgürlük vaadi: Suç işlememiş olmalarına rağmen hürriyetlerinden mahrumlar

11:2412/04/2023, Çarşamba
G: 12/04/2023, Çarşamba
Diğer

Yedili Koalisyon ortakları, seçim vaatleri arasında yer alan tutuklu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük vaadini her fırsatta yeniliyor. Son olarak Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu 'Teke Tek' programına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Antalya Milletvekili Adayı Serap Yazıcı, "Türkiye'de sorunlardan biri keyfi tutuklamalar. Ve bunların uzun sürmesi, ifade hürriyetinin ihlal edilmesi. Pek çok muhalif figürün suç işlememiş olmasına rağmen hürriyetlerinden mahrum kalmaları. Bunun iki örneği Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş. Uluslararası camiadaki taahhütlerimize uymuş olsaydık, ne Demirtaş ne Kavala ve ne benzerleri içeride olacaktı" ifadelerini kullandı.

#CHP
#Yedili Masa
#Selahattin Demirtaş
#Osman Kavala
#Fatih Altaylı
#Serap Yazıcı
#Gelecek Partisi
#Teke Tek

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.