|

Volkswagen T-Roc'un ayrıntıları ortaya çıktı

Alman otomotiv devi Volkswagen’in 23 Ağustos‘ta Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda tanıtımını gerçekleştireceği yeni kompakt SUV modeli T-Roc‘un, tanıtım öncesi görselleri ortaya çıktı. Volkswagen Tiguan’ın adeta küçük bir versiyonu olan bu yeni model, firma kanadında yeni bir sınıfına öncülük edecek.

Yeni Şafak
14:41 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:00 - 16/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Alman otomotiv devi Volkswagen'in yeni kompakt SUV modeli T-Roc‘un tanıtımına yakın tüm ayrıntıları ortaya çıktı.
Alman otomotiv devi Volkswagen'in yeni kompakt SUV modeli T-Roc‘un tanıtımına yakın tüm ayrıntıları ortaya çıktı.

23 Ağustos‘ta Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda yeni kompakt SUV modeli T-Roc‘un tanıtımını gerçekleştirecek Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni sınıfa mensup modeli ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz gibi Volkswagen T-Roc‘un ilk detaylarını iki hafta önce sizlerle paylaşmıştık. Volkswagen Tiguan’ın adeta küçük bir versiyonu olarak karşımıza çıkan bu araç, bazı özelliklerini firmanın beğenilen modeli Golf ile paylaşılacağı söyleniyordu. Dijital bir ekrana sahip olacağı ifade edilen bu araç, Nissan Juke ve Renault Captur gibi rakiplerine nazaran daha geniş bir iç hacmine sahip olacağı gelen bilgiler arasında yerini alıyordu. Şimdi ise tanıtımına yakın bir zaman kala ayrıntılı fotoğrafları ve videosu ortaya çıktı.

işte o görseller ve video;







#Volkswagen
#T-Roc
#Frankfurt Otomobil Fuarı
7 yıl önce