|

Otomobil montajı ve parçalarını öğreten oyun geliyor

Otomobil meraklılarının ilgisini çekecek yeni bir oyun geliyor. Sanal gerçeklik desteği ile bir otomobil cıvata cıvata yeniden montaj etme imkanı sağlayan oyun, kullanıcısına otomobil parçalarının tamamını eğlenceli ve eğitici bir tarzda öğretmeyi hedefliyor.

Yeni Şafak
11:32 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 11:32 - 14/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Bilgisayar oyunları teknolojinin gelişmesi ile bilirlik doğru orantılı ilerlemeye devam ediyor. Özellikle gelişen grafik kartları oyuncuların daha canlı, net ve ayrıntılı görüntü almasına olanak sağlamaya başladı. Aslında günümüz grafik kartları oyun teknolojisinde neredeyse gerçeğe yakın bir görsel destek sunmaya başladı. Bu teknoloji ile yine son yıllarda popüler hale gelen sanal gerçeklik teknolojisi birleşince simülatörler hatta eğitim araçları ortaya çıkmaya başladı.

Yeni geliştirilen Wrench adındaki oyunda tamda bahsettiğimiz gibi bu eğitici ve öğretici oyunlar arasında yerini almaya hazırlanıyor. Wrench bir otomobil tamir oyunu olarak ortaya çıkıyor. Otomobil parçalarının tamamını öğrenmenize, sökmenize ve geri yerine takmanıza olanak sağlayan oyun otomobille ilgili her işlemi cıvata cıvata gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Tanıtım videosunda da görüldüğü gibi sanal gerçeklik teknolojisini destekleyen oyun aracın motorunu en küçük parçasına kadar yeniden montaj yapmanıza olanak sağlıyor.

Eğitici ve öğretici oyunlar arasında yerini almaya hazırlanan, sanal gerçeklik desteği ve gerçekçi görsel efektleri barındıran oyun, meraklılarına otomobil parçaları ve montajını öğretecek.


#Wrench
#oyun
#Sanal gerçeklik
6 yıl önce