·2 çorba kaşığı un
·1 çorba kaşığı tereyağı
·1.5 su bardağı süt
·Beşamel sos için unu ve tereyağını bir tavaya alıp, kokusu çıkana kadar kavurun.
·Köfte için bir kaseye soğanı rendeleyin
·Sarımsağı rendeleyin
·Muskatı rendeleyin
·Kimyon ve yenibaharı ilave edin
·Kıymayı ilave edin
·Tuz ve karabiberi serpin
·Maydanozu kıyın ve köfteye ilave edin.
·Köfteyi 5 dakika yoğurun
·Soğuyan tereyağlı kavrulmuş una sütü ilave edin ve koyulaşana kadar karıtırarak pişirin.
·Yoğurduğunuz köfte hamurunu elinizle çanak şeklini verin ve fırın kabına yerleştirin
·Garnitürü çanaklara paylaştırın
·Üzerine beşamel sos paylaştırın
·Köfteler pişip beşamel sos kızarana kadar önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.
·Servis tabağına aldığınız köftelere taze çekilmiş karabiber serpin ve kaşar peyniri rendeleyin.