EDISYON:

Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı

14:3810/09/2020, الخميس
G: 10/09/2020, الخميس
Yeni Şafak
Bülent Arınç
Bülent Arınç

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını etkilerini hala sürdürüyor. Son dönemlerde Türkiye'de vaka sayılarında yaşanan artış endişe yaratırken, her geçen gün yeni bir siyasetçinin testlerinin pozitif çıktığı haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Bülent Arınç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.



#bülent arınç
#koronavirüs
#pozitif

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.