EDISYON:

Bu kadarına da pes: Karantinadan kaçıp çiğ köfte satarken yakalandı

09:3118/08/2020, Salı
G: 18/08/2020, Salı
AA
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Koronavirüs salgınının etkileri devam ederken, yetkililerin tüm uyarılarına rağmen vatandaşlar tedbirlere uymuyor. Kırklareli'nde koronavirüs tanısı konulduğu için karantinada olması gereken çiğ köfteci M.A, dükkanda satış yaparken yakalandı. M.A. evine götürülmek üzere ambulansa bindirildiği sırada, "Benim bir yerim ağrımıyor, ağrım sızım yok ki, ateşim de çıkmadı ki" sözlerini pes dedirtti.

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nin Balkan Caddesi'nde koronavirüs tanısı konulan bir esnafın dükkanını açtığı ihbarını değerlendiren polis ve sağlık ekipleri bölgede araştırma yaptı. Ekipler, kontrollerde M.A'nın virüs tanısı sebebiyle izolasyonda bulunması gerektiğini tespit etti.

Dükkana bir şeyler almaya gelmiş

M.A. evine götürülmek üzere ambulansa bindirildiği sırada, "Benim bir yerim ağrımıyor, ağrım sızım yok ki", "Ateşim çıkmadı ki", "Dükkana bir şeyler almaya geldim, eve gidecektim" sözlerini sarf etti.



#izolasyon
#Kovid-19
#polis ve sağlık ekipleri

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.