EDISYON:

Bakan Koca, işbaşı yapan çalışanları uyardı: Biz bize değiliz, mesafeyi koruyun

16:2016/07/2020, الخميس
G: 16/07/2020, الخميس
IHA
Bakan Koca, iş yerlerinde de sosyal mesafenin korunması uyarısında bulundu.
Bakan Koca, iş yerlerinde de sosyal mesafenin korunması uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüse karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesinin ardından işbaşı yapan çalışanları uyararak, "İş yerinde biz bizeyiz teorisi. Bu teori 'bilimsel' olarak yanlıştır. İş yerinde biz bize değiliz. Sayısız insanla teması olan kişiler olarak birlikteyiz. Mesafeyi karşılıklı koruyalım. Maskeyi, tek başına kalmadıkça indirmeyelim" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesi ve yeni normal döneme geçilmesiyle vatandaşlar rehavete kapılmaya başladı. Çoğu şirkette tedbirler çerçevesinde işe geri dönüşler başladı. Ancak çalışanlar, ofis ortamındaki kişileri yıllardır tanıdığı için virüsün bulaş seviyesinin ortadan kalktığını düşünerek rehavete kapılmaya başladı. Bu duruma kayıtsız kalmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çalışanları sosyal medya hesabı üzerinden uyardı.

"Mesafeyi koruyalım"

Bakan Koca, "İŞ YERİNDE BİZ BİZEYİZ TEORİSİ. Bu teori, “bilimsel” olarak yanlıştır. İş yerinde biz bize değiliz. Sayısız insanla teması olan kişiler olarak birlikteyiz. Mesafeyi karşılıklı koruyalım. Maskeyi, tek başına kalmadıkça indirmeyelim" ifadelerini kullandı.

#​Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
#maske
#sosyal mesafe
#koronavirüs

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.