EDISYON:

Türkiye'nin 29 Ağustos koronavirüs sonuçları açıklandı: Tedbirlere uymada gevşek olamayız

19:4029/08/2020, samedi
G: 29/08/2020, samedi
Yeni Şafak
Fahrettin Koca
Fahrettin Koca

Türkiye'nin 29 Ağustos koronavirüs sonuçları açıklandı. Tabloya göre bugün koronavirüsten 39 kişi hayatını kaybetti, 1549 yeni vaka tespit edildi. Günlerdir düşüşün sağlanamadığı tabloda yükseliş ise artarak devam ediyor. Tedbirlere uymamanın sonucunun somut olarak yansıdığı tabloya ilişkin Sağlık Bakanı Koca, "Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Tedbirlere uymada gevşek olamayız. Güç tedbirde" ifadelerini kullandı.

Bugünün koronavirüs tablosu açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın twitter üzerinden paylaştığı tabloda, ölü ve vaka sayısında devam eden artış dikkat çekti. Öte yandan tabloda iyileşen sayısının hala yeni hasta sayısının önüne geçemediği gözlemlendi.


Toplam iyileşen sayısı 242 bini geçti

1003 kişinin daha iyileşmesiyle koronavirüs (Kovid-19) tedavisi tamamlananların sayısı 242 bin 812 oldu.


"Tedbirlere uymada gevşek olamayız"

  • Bakan Koca tabloyu paylaştığı gönderisinde tedbirin önemini vurguladı. Gönderide,
    "Toplamda 7 milyona yakın test yaptık. Bugün aktif hasta sayımıza 546 kişi daha eklendi. Kaybettiğimiz hasta sayımız toplamda 6.000’den fazla. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Tedbirlere uymada gevşek olamayız. Güç tedbirde"
    ifadeleri yer aldı.


Geçtiğimiz 5 günün koronavirüs verileri

#Koronavirüs
#Sağlık Bakanlığı
#Türkiye

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.