|

Yüzüklerin Efendisi filmini Amazon kazandı

Amazon'un hayranları tarafından merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi filmi ile ilgili çok yeni bilgiler geldi. Bir çok sektöre damga vuran Yüzüklerin Efendisi filminin yapımı 2 yıl içinde başlanacak.

Yeni Şafak
10:15 - 19/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:13 - 19/04/2018 Perşembe
Diğer
Yüzüklerin Efendisi dizisi için büyük bütçe harcandı.
Yüzüklerin Efendisi dizisi için büyük bütçe harcandı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Amazon, J.R.R. Tolkien'in efsanesi Yüzüklerin Efendisi'nin çok sezonlu dizisi için yapım haklarını satın aldığını duymuştuk. Aradan geçen aylarla birlikte bu yapımla alakalı taze bilgiler gelmeye devam ediyor.

Hollywood Reporter'a göre Amazon'un ,yeni yapımı Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinden materyalleri de içerecek ve "iki yıl içinde" yapımına başlanacak.

1 milyar dolar harcama yapacak

Değişen medya ve internet sektörüyle birlikte Amazon, Netflix ,Apple ve Disney'in gibi şirketlerle bu sektörde baş edebilmek için büyük ve iddialı televizyon projelerinin peşinde koşuyor. Sabah'ın haberine göre, Yüzüklerin Efendisi ise bu sektöre damga vurabilecek bir marka. The Hollywood Reporter'a göre Amazon, bu dev yapım için beş sezon boyunca yaklaşık 1 milyar dolara yakın harcama yapacak.

#Yüzüklerin Efendisi
#Film
#Dizi
#Amazon
6 yıl önce