|

Türkiye asgari ücreti Nişantaşı Şeyma Subaşı'nın kredi kartı ekstresini konuşuyor

İşçi, işveren ve hükümet temsilcileri 2019'da geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için 6 Aralık'ta toplantı yapmaya hazırlanırken, Nişantaşı sosyetesinin gündemi Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın kredi kartı ekstresi. Mart ayına ait 750 bin liralık kredi kartı ekstresinin Acun Ilıcalı ile ortak olan Doğuş Grubu yetkililerinin arasını açtı.

Yeni Şafak
12:14 - 29/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:17 - 29/11/2018 Perşembe
Diğer
Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı'nın boşanması günlerdir Türkiye gündemini meşgul ediyor.
Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı'nın boşanması günlerdir Türkiye gündemini meşgul ediyor.

Türkiye, milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret görüşmelerine odaklanmışken magazinin gündeminde sosyete dünyasına ait dudak uçuklatan bir kredi kartı ekstresi var.

Televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliği birkaç gün önce biten Şeyma Subaşı'nın Mart ayında gelen kredi kartı ekstresinin 750 bin lira olduğu iddia edildi.

Günlerdir gündemdeler

Evlilikleri gibi boşanmaları da günlerdir medyayı meşgule den ikilinin şu aralar attığı her adım haber konusu olmaya devam ediyor.

İkilinin son olarak gündeme geldiği konu, Subaşı'nın aşırı kredi kartı harcamaları.

Köşe yazarı Aydın Özdalga'nın iddialarına göre Acun Ilıcalı ile ortağı Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in arası Şeyma Subaşı yüzünden açıldı. Tv8'in hissedarlarından olan Doğuş Grubu yetkilileri, Acun Ilıcalı ile masaya oturdu. Kanalın bir hayli kabarık borçlarından şikayet eden Doğuş Grubu, Ilıcalı'nın önüne eşinin kabarık kredi kartı ekstresini sundu.

Sosyeteye konuşacak konu çıktı

Şeyma Subaşı'nın bir daire parasını aratmayacak kredi kartı ekstresinin olduğunun iddia edilmesiyle, Türkiye gündeminden uzak bir yayın akışı olan magazin medyasının yeni gündemi de belli olmuş oldu.

Dudak uçuklatan nafaka

Günlerdir kamuoyunun gündemini meşgul eden Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma protokolüne göre; Ilıcalı, Subaşı’na 115 bin TL yoksulluk, kızı Melisa’ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeyecek.


#asgari ücret
#nişantaşı
#şeyma subaşı
#tv8
#ferit şahenk
#doğuş grubu
5 yıl önce