|

Sıla Ahmet Kural'dan 'fiziki şiddet gördüm' diyerek şikayetçi oldu

Şarkıcı Sıla Gençoğlu Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Sanatçının Avukatı Rezan Epözdemir, "Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda" dedi.

Yeni Şafak
15:00 - 1/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:31 - 1/11/2018 Perşembe
IHA
Sıla, Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
Sıla, Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Şarkıcı Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı.

Daha önce de şiddet söylentileriyle gündeme gelen Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde bir kitabın tanıtımında yazarla yan yana fotoğraf çektiren çiftin "şiddet" haberlerinden sonra tekrar bir arada görülmesi şaşırtmıştı.


Darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit

Avukatı Rezan Epözdemir ise daha önce İstanbul Aile Mahkemesi'nde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

  • "Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda."

Epözdemir, mahkemenin Ahmet Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, "evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme" yönünde olduğunu da sözlerine ekledi.


#Sıla
#Ahmet Kural
#şiddet
#fiziki şiddet
6 yıl önce