|

Şahan'ın yeni Recep İvedik'i: Kayhan

Recep İvedik serisiyle, Türk sinema tarihinin en yüksek izlenme oranlarını yakalayan Şahan Gökbakar, yepyeni bir karakter ile izleyicis karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyenin yeni filmi "Kayhan" 9 Şubat 2018'de vizyona girecek.

Yeni Şafak
10:08 - 31/10/2017 Tuesday
Güncelleme: 10:42 - 31/10/2017 Tuesday
Yeni Şafak
Şahan Gökbakari, Recep İvedik karakterini 5 filmden oluşan seri ile beyazperdeye taşıdı.
Şahan Gökbakari, Recep İvedik karakterini 5 filmden oluşan seri ile beyazperdeye taşıdı.

'Recep İvedik' karakteriyle beyaz perdede rekor üstüne rekor kıran oyuncu Şahan Gökbakar, ‘Kayhan’ isimli filmi için hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu, 22 Eylül'de İnstagram hesabından paylaştığı videoya, "Geri sayım başladı. #kayhan yeni film projemiz" notunu düşmüştü.

Tarihi açıkladı

Bugün, Kayhan'ın vizyon tarihini takipçileriyle paylaşan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 9 Şubat 2018'de filmin izleyici ile buluşacağını açıkladı.

Recep İvedik'ten önce, "Kime Diyorum" programında yaptığı skeçleri ile tanınan Şahan Gökbakar, bu programda yer verdiği "Kayhan"ı vizyona taşımaya karar verdi.




  • Türk sinema tarihinde ilk kez 4 ayda 30 milyon bilet satılıp, 372 milyon hasılat yapılırken, bu hasılatın yüzde 22'sini tek başına tek başına Recep İvedik 5 gerçekleştirdi. Film, 7.3 milyon seyirciyle 85 milyon lira gişe yaptı.

#Şahan Gökbakar
#Recep İvedik
#Kayhan
6 years ago