|

Müslüm Avrupa’da da vizyona girdi

Vizyondaki üçüncü haftasında yaklaşık 3,5 milyon kişiye efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının bilinmeyen yönlerini anlatarak derinden sarsan Müslüm filmi, Avrupa’da sekiz ülkede vizyona girdi.

Yeni Şafak
12:03 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:11 - 15/11/2018 Perşembe
Diğer
 Müslüm’ü ülkemizde üç haftada 3 milyon 423 bin 161 kişi izledi.
Müslüm’ü ülkemizde üç haftada 3 milyon 423 bin 161 kişi izledi.

Vizyondaki üçüncü haftasında yaklaşık 3,5 milyon kişiye efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının bilinmeyen yönlerini anlatarak derinden sarsan 'Müslüm' filmi, Avrupa'da sekiz ülkede vizyona bugün (15 Kasım) Avrupa’da vizyona girdi.

  • Film, Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, Danimarka ve İsviçre’de aynı anda sinemalarda olacak. Müslüm; İngilizce, Almanca, Fransızca ve Flemenkçe olmak üzere dört dilde düzenlenen alt yazıyla seyircilerle buluşacak.

Avrupa’nın sekiz ülkesinde vizyona girdi

Ayla’da olduğu gibi gerçek hayat hikayelerini beyazperdeye uyarlamayı sürdüren Dijital Sanatlar Yapımevi, bu özel filmle ülkemizde örnekleri bir elin parmaklarını geçmeyen “True Story” kategorisine yine özel ve önemli bir halka eklerken Müslüm’ü ülkemizde üç haftada 3 milyon 423 bin 161 kişi izledi.

Birgün'ün haberine göre, çocukluğundan itibaren yaşadığı acılardan müziği ve Muhterem Nur’a olan sonsuz sevgisiyle kurtulmayı başaran Müslüm Gürses’in hayatını 15 Kasım’dan itibaren farklı coğrafya ve kültürlerden insanlara anlatmaya hazırlanan Müslüm filmi, Türkiye ile birlikte Avrupa’nın sekiz ülkesinde vizyon yolculuğuna devam edecek.

#Müslüm Filmi
#Sanatcı
#Avrupa
5 yıl önce