|

Kadir İnanır: Hangi filmimi araklayacaklar?

Ekrandaki dizilerin birbirine benzediğini söyleyen Kadir İnanır, şimdiki dizilerin senaryo olarak çok sıkıştıklarını ve sürekli olarak Yeşilçam hikayelerinin kullanıldığını söyledi. Ünlü oyuncu Kadir İnanır, “Birkaç filmim kaldı, bakalım onları ne zaman araklayacaklar?” diye konuştu.

Yeni Şafak
09:59 - 15/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:08 - 15/12/2016 Perşembe
Diğer
Yeşilçam'da birçok filmde rol alan Kadir İnanır, uzun süredir ekranlarda uzak.
Yeşilçam'da birçok filmde rol alan Kadir İnanır, uzun süredir ekranlarda uzak.

Türk sinemasının efsane ismi Kadir İnanır, Akmerkez'de görüntülendi. Yeni bir diziye başlayacağı konuşulan usta oyuncu, “İşimize gelirse, senaryoya bakıp uygularız. Şimdilik net bir şey yok. Dizi senaryoları geliyor ama maalesef istediğim gibi olmuyor" dedi. Gittiği her yerde sevgi gördüğünü anlatan İnanır, “Çok hayranım ve sevenim var. Bu durum insanın hoşuna gidiyor" şeklinde konuştu.


'Bütün diziler birbirine benziyor'Milliyet'in haberine göre; setleri özlediğini dile getiren oyuncu, “Yeni dizileri ve genç oyuncuları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna, “Son dönemdeki projeler benim filmlerimden alıntı yapılarak çekiliyor. Senaryo olarak çok sıkıştılar. Biraz dikkat etmeleri gerekiyor. Bütün diziler birbirine benzemeye başladı. Yeşilçam'ın hikayelerini yapıyorlar. Birkaç filmim kaldı, bakalım onları ne zaman araklayacaklar?" açıklamasını yaptı. Kadir İnanır'ın Başka Türkiye Yok çağrısı: En önde koşmaya varım

#Yeşilçam
#Kadir İnanır
7 yıl önce