EDISYON:

Halil Söyletmez'in burnu düştü

Yeni Şafak
11:0724/01/2019, Perşembe
G: 24/01/2019, Perşembe
IHA
Halil Söyletmez
Halil Söyletmez

Birkaç ay önce burun ameliyatı olan sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez'in burnu düştü. Yaşadığı sağlık sorunları üzerine burun estetiği yaptırdığı doktoru tehdit ettiği iddialarına ilişkin konuşan, "Kimseyi ne tehdit ettim ne ofis bastım" dedi.

Yaz aylarında burun ameliyatı olan ve burnu düşen sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, ameliyatını yapan doktoru tehdit ettiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaşanan durum nedeniyle kilo kaybı yaşadığını ve nefes almakta zorlandığını söyleyen Halil Söyletmez şöyle konuştu:

  • "2018 yılında Ağustos ayında bir burun estetiği operasyonu geçirdim. Birkaç ay sonra burun ucumun düştüğünü fark ettim ve doktora mesaj attım. O da ofisine çağırdı. Yapılan kontrolde burun ucumun düştüğünü belirterek yeni bir operasyonun 6 aydan önce yapılamayacağını söyledi. Bekleyeceğimi söyleyerek durumu kabul ettim. Bu durumu merak eden takipçilerimle paylaşırken kendisi ve asistanlarından mesaj aldım operasyonu erkene çekmeye yönelik. Daha önce 6 aydan önce yapamayacağı söylediği operasyonu birkaç hafta sonrasına çekmek istemesinden işkillendik. Doktor doktor gezmeye başladım. Her biri de yeni operasyonun 6 aydan önce olamayacağını söyledi. Ancak karşı taraf komplo kuruyormuşuz gibi konuyu farklı bir tarafa sürüklemeye başladılar. Daha önce hocayla çektiğim videoları kaldırmamı istediler. Bende görüntüleri kaldıramayacağımı, kaldırırsam maddi zarara uğrayacağımı, burnumla alakalı problem yaşadığımı nefes alamadığımı belirttim kendisine. Bu süreç beni çok yordu. Kilo kaybı yaşadım."

#Halil söyletmez

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.