|

Gamze Özçelik Afrika'daki su kuyularına şehitlerin isimlerini verdi

Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Gamze Özçelik, Afrika'da 'Umutlu köyler' adı altında açtığı su kuyularına şehitlerin isimlerini verdi. 'Afrika'da susuz, gıdasız, ışıksız köy kalmasın' diyerek yola çıkan Özçelik ve ekibi, "Şehit Eren Bülbül" ve "Şehit Razzan Al Najjar" adlı 'Umutlu Köyleri'n açılışını ilerleyen günlerde gerçekleştirecek.

Yeni Şafak
09:50 - 11/07/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:12 - 11/07/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Gamze Özçelik, "Umuda Koşanlar Derneği" ile yardıma muhtaç insanlara el uzatıyor.
Gamze Özçelik, "Umuda Koşanlar Derneği" ile yardıma muhtaç insanlara el uzatıyor.

'Kut'ül Amare' dizisinde rol alan Gamze Özçelik, 'Umuda Koşanlar Derneği'yle Afrika'da yaşayan mazlumlara elini uzatmaya devam ediyor. Ünlü isim, en son ekibiyle birlikte yardıma muhtaç yerlere giderek 'Umutlu Köyler' adında bölge kurdu. Köyün eksiklerini tamamlamak için su kuyuları yaptıran Özçelik, kuyulara şehitlerin isimlerini verdi.

Bu proje kapsamında 'Afrika'da susuz, gıdasız, ışıksız köy kalmasın' diyerek yola çıkan ekip, dört köyün eksikliklerini tamamladı. Ünlü isim ve ekibi, bölgede bulunan kuyulara şehitlerin isimlerini verdi. İlk köy olan 'Şehit Uzman Çavuş Selim Topal'ın açılışı yapılırken "Şehit Eren Bülbül" ve "Şehit Razzan Al Najjar" adlı 'Umutlu Köyleri'n açılışı ise ilerleyen günlerde gerçekleşecek.

#Su Kuyusu
#Afrika
#Şehit
#Umuda Koşanlar Derneği
6 yıl önce