|

Fettah Can'a destek büyüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kahraman Mehmetçiğimize moral vermek için Hatay'a giden Fettah Can'ın 13 Mayıs'ta vereceği Silifke konseri, Silifke'nin CHP'li Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından iptal edilmişti. Aksaray Belediyesinden sonra bu kez de Konya Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'den destek geldi. Başkan Özgüven, "Şehrimizde yapılacak olan Türk Yıldızları etkinliğinde Fettah Can da sahneye çıkacak" dedi.

Yeni Şafak
09:16 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:41 - 18/04/2018 Çarşamba
Diğer
Konya Ereğli Belediyesi, Fettah Can'a destek verdi.
Konya Ereğli Belediyesi, Fettah Can'a destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kahraman Mehmetçiğe moral vermek için Hatay'a giden sanatçılar cezalandırılmaya başlanmıştı. Mersin Silifke'nin CHP'li Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 13 Mayıs'ta ilçelerinde sahneye çıkacak olan Fettah Can'ın konserini iptal etti. Fettah Can da Hatay'a giden sanatçılardan biriydi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sanatçıya destek vererek Fettah Can'ın, 13 Mayıs'ta Aksaray Gençlik Parkı açılışında sahneye çıkacağını duyurmuştu. Aksaray'dan sonra destek Konya Ereğli Belediyesinden geldi.

Türk Yıldızları

Hatay'a Mehmetçiğe moral vermeye gitti diye CHP'nin ambargo koyup Silifke konserini iptal ettiği Fettah Can'a destek devam ediyor. Sabah'ın haberine göre, Aksaray'dan sonra bu kez de Konya Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,

  • "Şehrimizde yapılacak olan Türk Yıldızları akrobasi gösterisi kapsamındaki etkinlikte Fettah Can da sahneye çıkacak" dedi.
#Fettah Can
#Sanatçı
#CHP
#Aksaray Belediyesi
#Konya Belediyesi
6 yıl önce