|

Erdoğan başımıza gelen en güzel şey

Ünlü oyuncu Hasan Kaçan, kendisini yandaşlıkla suçlayanlara cevap verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki yorumlarından dolayı sürekli tepki alan Kaçan, “Erdoğan, başımıza gelen en güzel şeylerden” dedi.

Yeni Şafak
16:40 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:50 - 15/10/2018 Pazartesi
Diğer
Hasan Kaçan, Erdoğan hakkındaki düşüncelerini açıkladı.
Hasan Kaçan, Erdoğan hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Ekmek Teknesi dizisindeki Heredot Cevdet karakteriyle yakından tanıdığımız ünlü oyuncu Hasan Kaçan, kendisini yandaş olarak suçlayanlara cevap verdi. Kaçan, Erdoğan için “Başımıza gelen en güzel şeylerden" dedi.

Mücerret’ın haberine göre “Sizi yandaşlıkla suçlayanlar özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki yorumlarınız ve yaklaşımınız sebebiyle tepkili. Peki size Erdoğan bu memleket için ne ifade ediyor?” sorusu sorulun Kaçan, şu cevabı veriyor:

“Recep Tayyip Erdoğan, çok büyük bir dünya lideri ve siyaset dehasıdır. Bu yadsınamaz bir gerçektir. İnsan olarak duruşu çok net, ön yargısız olarak bakacak herkesin takdir edeceği bir liderdir. Recep Tayyip Erdoğan, memleketimizin başına gelmiş en büyük şanslardan biridir. Tesadüf diye bir şey yoktur. Yaradan, bizim Recep Tayyip Erdoğan tarafından idare edilmemizi münasip görmüş. Bu büyük liderin kıymetini bilmek, yaşarken kıymetini bilmek ve değerlendirmek icap eder. Elbette Recep Tayyip Erdoğan, klasik söylemiyle, sadece Recep Tayyip Erdoğan değil. Bu duruşuyla binlerce yıllık Anadolu Kültürü’nü ve Türk insanını temsil ediyor. Taraflı-tarafsız her birinin temsilcisi olduğunu kendisi de söylüyor ve eylemlerinden de görüyoruz. Bu memlekete yapılan hizmetleri bizim yaşımızdaki insanlar görebiliyor fakat genç kardeşlerimiz geçmişi yaşamadığı için her şeyin böyle olduğunu düşünüyorlar. İnanılmaz büyük hizmetler yapıldı bu memlekete. “Elinizdekinin kıymetini biliniz” öğüdünü tutmamız gerekir. Değer bilmek, kıymet bilmek ve o değeri korumaya çalışmak bizim vazifemiz.”

#Hasan Kaçan
#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
6 yıl önce