|

Emine Erdoğan Instagram'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kişisel Instagram hesabı açtı. Emine Erdoğan, ilk paylaşımını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak yaptı.

Yeni Şafak
20:54 - 8/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 21:13 - 8/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Emine Erdoğan, ilk paylaşımını bu fotoğraf ile yaptı.
Emine Erdoğan, ilk paylaşımını bu fotoğraf ile yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan kişisel Instagram hesabı açtı.

Erdoğan, emineerdogan kullanıcı adıyla ilk paylaşımını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak yaptı. Erdoğan, paylaşımında çeşitli organizasyonlarda kadınlarla bir araya geldiğini 4 fotoğrafla birlikte "Dünyanın her yanından, toplumun her kesiminden kadınlarımızla her zaman bir olduk. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.




Fotoğraflar, Instagram'da paylaşıldığı an 3 bin 453 beğeni aldı. Emine Erdoğan'ın söz konusu mesaj ve fotoğrafları resmi Twitter hesabında da yer aldı.

Instagram hesabı üzerinden Emine Erdoğan'ın günlük programlarına dair bilgilerin yanı sıra gündemdeki bazı konulara dair açıklamaların, konuşmalardan canlı yayınların ve özel video ve görsellerin de paylaşılacağı öğrenildi.

#Emine Erdoğan
#Instagram
6 yıl önce