|

Diriliş Ertuğrul 117. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 117. bölüm 2. yeni fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz haftaki bölümde oğlu Osman'ı kucağına alan Ertuğrul Bey, çocuklarının annesi Halime Hatun'u kaybetmenin acısını yaşadı. Noyan ve kız kardeşi Almıla Hatun, Ertuğrul Bey'e tuzak hazırlıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 117. bölüm 2. yeni fragmanı...

Yeni Şafak
10:25 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:44 - 9/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı yayınlandı.
Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı yayınlandı.

Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu olan Osman Gazi'nin doğumunun ardından herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Ertuğrul Bey'in eşi Halime Hatun hayatını kaybetti. Bu şok ölümün ardından Diriliş Ertuğrul'un 117.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.

Diriliş Ertuğrul 116. bölümde neler oldu?

Bizans ve Moğollar Türklere karşı bir birlik oldu. Ahmed bunu öğrenince Ertuğrul Bey'e herşeyi anlattı. Noyan'ın yaşadığından haberdar olan Ertuğrul Bey bu durumu pek fazla şaşırmaz. Çünkü bir kaç çizik ile Noyan'ın öleceğine ihtimal vermez.

Noyan Bilecik Tekfurunun yanına yüzü kapalı şekilde gider. Bu sadece izleyiciler için heyecan olsun diye yapılmıştır. Ertuğrul Bey gayi Selçuklu'yu Moğol belasından kurtarmak için harekete geçti. Turgut Alp, Emir Sadettin Köpeğin ölümünden sonra intikamını gerçekleştirmesi sebebiyle içi rahatlamıştı. Osman Gazi'nin doğumu ile Halime Sultan vefat etti. Ertuğrul Bey eşi Halime'nin ölümü ile yıkıldı.

İşte Diriliş Ertuğrul 117. bölüm 2. fragmanı:
#Diriliş Ertuğrul
#Noyan
#TRT
#Dizi
#Ertuğrul Bey
6 yıl önce