|

Diriliş Ertuğrul 104. bölüm fragmanı yayınlandı

Dünkü bölümüyle yine nefes kesen olaylara sahne olan Diriliş Ertuğrul'un 104. bölümü fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm öncesi en merak edilen konu Karacahisar Kalesi'nde yaşananlar. Bir önceki bölümde ölüp ölmediği belli olmayan Titan ortaya çıkıyor ve Ares ile buluşarak plan yapıyor. İşte Diriliş Ertuğrul'un 104. bölümünde olacaklar...

Yeni Şafak
08:38 - 25/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:13 - 25/01/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.
Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.

TRT'nin sevilen yapımı Diriliş Ertuğrul dizisinin dünkü 103. bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin 104. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 104. bölümünde ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 104.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un 104. yeni bölüm fragmanı Ertuğrul'un konuşması ile başlıyor. Alpler ve Artuk Bey ile konuşan Ertuğrul Bey, "Her yeri pusatla fethetmek mümkündür aslolan orayı yurt yapabilmektir. fethetmektir" diyerek halkın gönlünü kazanmanın önemine dikkat çekiyor.

Fragmanın en dikkat çekici yanı ise Karacahisar Kalesi'ne gelen bir Bizans elçisi Kaleyi fethedin diyerek Ertuğrul'a geri çekilmesini söylüyor. Ertuğrul Bey ise, "Ben sizin şerr yuvalarınızı yıkmaya geldim" diyerek elçiye çok sert bir cevap veriyor. Titan ve Ares buluşuyor. Geçtiğimiz bölümde ölüp ölmediği belli olmayan Titan ortaya çıkıyor. Gizli bir yerde buluşan Titan ve Ares birkaç Bizans askeri ile plan yapıyor. Atsız Bey bir ağacın arkasından onları izliyor. Ares ve Titan Atsız Bey'i fark edecek mi? Yoksa Atsız Bey kaçmayı başarabilecek mi?

Bu sorular Diriliş Ertuğrul 104. yeni bölümde cevap bulacak.


#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Bey
#Karacahisar Kalesi
6 yıl önce