|

Burak Özçivit'in Afrin mesajına eleştiri yağmuru

Burak Özçivit, Afrin operasyonuna destek için yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Hayranlarının yoğun tepkisiyle karşılaşan Özçivit, fotoğrafını bir süre sonra yoruma kapattı.

Yeni Şafak
09:37 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:01 - 22/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Burak Özçivit, Instagram hesabından asker rolü oynadığı filmin fotoğrafını paylaştı.
Burak Özçivit, Instagram hesabından asker rolü oynadığı filmin fotoğrafını paylaştı.

Burak Özçivit'in sosyal medya hesabından paylaştığı asker üniformalı pozu sosyal medyada gündem oldu. Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı konusunda çok sayıda eleştiri ve yorum geldi.

Burak Özçivit sosyal medya hesabından " Zeytin dalı harekatı" ile ilgili paylaşımda bulundu. Can Feda aldı projesinde bir askeri canlandıran Burak Özçivit, Instagram hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı bir fotoğrafını paylaşarak "Allah ordumuzu korusun.Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle." yazdı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı 700 binden fazla beğeni aldı.

Eleştiri yağmuru

Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı konusunda çok sayıda eleştiri ve yorum geldi. Bunun üzerine Burak Özçivit gönderisini yoruma kapattı.

Çok sayıda kişi yakışıklı oyuncunun bedelli askerlik yaptığını gündeme getirdi. Bazıları ise "Savaşa destek veriyorsan Afrin'e git. Paylaşım yapmakla bu işler olmuyor" benzeri yorumlar yazdı.




#Burak Özçivit
6 yıl önce