|

Aref'i kobra ısırdı Bakanlık devreye girdi

Türkiye'de bir dönem sihirbazlık gösterileriyle tanınan Aref Ghafour'ı kobra yılanı soktu. Birkaç saat içerisinde iğnesi yapılmazsa Aref'in zehirleneceği ve hayatını kaybedebileceği belirtiliyor. Özel ambulans uçak havalimanında bekletilirken, vize işlemlerinin yapılabilmesi için Dışişleri Bakanlığı da devreye girdi.

Yeni Şafak
09:09 - 16/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:05 - 16/07/2018 Pazartesi
AA
Panzehiri 8 saat içinde alması gerekiyor.
Panzehiri 8 saat içinde alması gerekiyor.

Televizyonda yaptığı ilizyon gösterileriyle tanınan sihirbaz tanınan Aref Ghafour'ı kobra yılanı soktu. Panzehirin Mısır'da bulunan ilacın getirilmemesi halinde Aref'in hayatını kaybedeceği bildirildi.


Sağ kolunun bileğe yakın kısmından ısırılan Aref'in sağlığına kavuşması, panzehirin Mısır'da bulunan panzehirin 8 saat içinde bulunmasına bağlı. Geceyi Antalya'da hastanede geçiren Aref, özel uçakla tedavisi için Mısır veya Fransa'ya götürülecek. Özel ambulans uçak havalimanında bekletilirken, vize işlemlerinin yapılabilmesi için Dışişleri Bakanlığı da devreye girdi.


Aref Ghafouri kimdir?

Aref Ghafour veya Farsça telaffuzuyla Arif Gafuri, 11 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. İran Azerisi asıllı ancak Türk vatandaşı olan Aref Ghafour’nin illüzyona ilgisi 11 yaşındayken başladı. Türkiye'de bir yetenek yarışmasının 2011 sezonunda üne kavuştu. 2011 Merlin Ödülleri'nde "Dünyadaki En Ekstrem Sihirbazı" ödülünü aldı. Türkiye'ye eğitim amacıyla gelen Ghafour, bir süre sonra Türk vatandaşlığı aldı. Katıldığı yarışmanın ardından gösterilerine devam eden Aref Ghafour, sosyal medyada yaşadığı değişim ve vahşi hayvanlarla verdiği pozları ile görenleri şaşırtıyor.




#Aref
#Sihirbaz
#Kobra
6 yıl önce