|

Aras Bulut İynemli'ye dublör tuttular

‘Çukur’ dizisinin ‘Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, sette birden fazla kez sakatlanınca ekip tedbir aldı. Sette 3 kez kaza geçiren oyuncu İynemli, dublörü kabul etti.

Yeni Şafak
11:11 - 27/03/2018 Salı
Güncelleme: 11:32 - 27/03/2018 Salı
Diğer
Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandırıyor.
Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandırıyor.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerle başrolü paylaşan Aras Bulut İynemli 'Yamaç' karakterini canlandırıyor.

Aras Bulut İynemli, aksiyon sahnelerinde kendisi oynuyor. Sette 3 kez kaza geçirmesine rağmen dublör kullanmak istemedi. Posta'nın haberine göre, yapım ekibi sonunda ikna etti, dublör bulundurdu.

Aras Bulut İynemli kimdir?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bir ablası ve bir abisi olan İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunu oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Bir çok dizi de oynayan Aras Bulut İynemli, Çukur dizin de Yamaç karakterini canlandırıyor.

#Çukur
#Dizi
#Dublör
6 yıl önce