|

Torbacı kavgası

Adana’da uyuşturucu satışından dolayı aralarında husumet bulunun torbacıların kavgasında silahlar konuştu. Olayda 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haber Merkezi
04:00 - 16/09/2018 Pazar
Güncelleme: 00:55 - 16/09/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ölenlerin yakınları fenalık geçirirken, Özel Harekat timleri, bölgede geniş önlem aldı.
Ölenlerin yakınları fenalık geçirirken, Özel Harekat timleri, bölgede geniş önlem aldı.

Adana’da torbacı iki grup arasında çıkan çatışmada iki kişi öldü, iki kişi yaralandı. İddiaya göre, uyuşturucu satışından dolayı aralarında husumet bulunan iki grup, merkez Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi’nde bir kahvehanede karşılaştı. Burada oturan Firar ve Sedat A.'ya, İrfan, Ramazan ve Emin S. tarafından tabancayla ateş açıldı.


Firar ve Sedat A.'nın tabancayla karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Kahvehane ve çevresinde büyük paniğe yol açan çatışmanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve Özel Harekat timleri sevk edildi. Yaralanan Firar ve Sedat A. Adana Şehir Hastanesi'ne, İrfan ve Ramazan S. ise Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kaldırıldı. Firar A. ile Ramazan S. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı incelemede 5 boş kovan bulundu. Hastaneye akın eden ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Kaçan Emin S.'nin yakalanması için operasyon başlatıldı.

#Adana
#uyuşturucu
6 yıl önce