EDISYON:

Ticaret Bakanlığı duyurdu: Ağrı'da yer altına gizlenmiş 80 tonluk yakıt tankı ele geçirildi

16:3422/06/2023, Perşembe
G: 22/06/2023, Perşembe
DHA
1 adet 80 tonluk yer altı tankı, bin litrelik 4 akaryakıt tankı ele geçirildi. 
1 adet 80 tonluk yer altı tankı, bin litrelik 4 akaryakıt tankı ele geçirildi. 

Ticaret Bakanlığı Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonda, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde TIR parkında yer altına gizlenmiş 80 tonluk yakıt tankı bulundu.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde TIR parkında yer altına gizlenmiş 80 tonluk yakıt tankı bulundu.


Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ticaret Bakanlığı Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel ekibi ile Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeden İran'a giden kara yolu üzerindeki bir TIR parkına operasyon düzenledi.


Yapılan aramada 5 litre kaçak akaryakıt, 1 adet 80 tonluk yer altı tankı, bin litrelik 4 akaryakıt tankı, 20 litrelik 120 plastik bidon, 2 akaryakıt dolum pompası ve 3 akaryakıt dolum tabancası ele geçirildi.

İş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan gizli yer altı tankı ve diğer tanklarda önce 834 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi. Devam eden aramalarda ise 4166 litre daha kaçak akaryakıt bulundu.

Yakalanan TIR parkı sahibi F.A. ifadesi alınarak serbest bırakıldı.




#Ticaret Bakanlığı
#Ağrı
#Akaryakıt kaçakçılığı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.