|

PKK'nın hain tuzağı önlendi

Van'da dün düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerce toprağa gömülen bir el yapımı patlayıcı tespit edildi. Patlayıcı, uzman ekipler tarafından kontrollü imha edildi. Öte yandan operasyonda bir terörist öldürülmüş, bir terörist de yakalanmıştı.

Yeni Şafak
10:24 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:32 - 16/08/2018 Perşembe
DHA
PKK'lı teröristlerin tuzağı, güvenlik güçlerince bozuldu.
PKK'lı teröristlerin tuzağı, güvenlik güçlerince bozuldu.

Van'da dün düzenlenen bir teröristin öldürüldüğü, bir teröristin de yakalandığı 'Şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız Operasyonu'nda, güvenlik güçlerince terör örgütü PKK'nın mahallede toprağa gömdüğü bir el yapımı patlayıcı tespit edildi. Patlayıcı, uzman ekipler tarafından kontrollü imha edildi.

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'nın halka yönelik planladığı eylemleri engellemek, huzur ve güven ortamını muhafaza etmek amacıyla Başkale ilçesine bağlı Sallıdere Mahallesi'nde 'Şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız Operasyonu' düzenledi.

Dün bir teröristin öldürüldüğü, bir teröristin de saklandığı ağaçta yakalandığı operasyonda, arama- tarama faaliyetinde bulunuldu.

Güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'nın mahallede toprağa gömdüğü bir el yapımı patlayıcıyı tespit etti. Patlayıcı, olay yerine gelen uzman ekipler tarafından kontrollü imha edildi.

Bölgedeki operasyonların sürdürüldüğü belirtildi.

#Van
#Terörist
6 yıl önce