EDISYON:

İstanbul'un metrobüs çilesi bitmiyor: Vatandaşlar Altunizade üst geçidinde dakikalarca beklemek zorunda kalıyor

15:127/11/2022, Pazartesi
G: 7/11/2022, Pazartesi
Yeni Şafak
Altunizade metrobüs durağı
Altunizade metrobüs durağı

Yolda kalan toplu taşıma araçları nedeniyle vatandaşları isyan ettiren İBB, tüm şikayetlere rağmen yaşanan yoğunluk için de bir önlem almıyor. İstanbul'da bugün Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar araçlara binmekte zorlandı. Vatandaşlar yaşanan üst geçitte dakikalarca beklemek zorunda kaldı.

Son günlerde bozulan, yolda kalan toplu taşıma araçları sebebiyle İstanbulluları isyan ettiren İBB, gelen tüm tepkilere rağmen önlem almamaya devam ediyor.

Haftanın neredeyse her günü bozulan metrobüsler sebebiyle zor durumda kalan vatandaşlar sabah saatlerinde yaşanan yoğunluktan dolayı mağdur oluyor.

VATANDAŞLAR ÜST GEÇİTTE İLERLEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR

Megakentte bugün Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar duraktaki üst geçitte adım atamayacak duruma geldi. İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçitte ilerlemekte zorlanırken, duraklardaki kalabalık nedeniyle araçlara binmekte güçlük çekti.

#İBB
#Altunizade
#metrobüs

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.