EDISYON:

HDP’li kadının Vanlı annelere gülerek cevap vermesi pes dedirtti

16:5926/02/2021, Cuma
G: 26/02/2021, Cuma
IHA
HDP’li kadının Vanlı annelere gülerek cevap vermesi pes dedirtti.
HDP’li kadının Vanlı annelere gülerek cevap vermesi pes dedirtti.

Van’da evlatları PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan 7 aile, kentin en işlek caddesinde toplanarak HDP İl Başkanlığı binasına yürüdü. Ellerinde ‘Artık yeter! Yakamızdan düşün’, ‘Anneler nöbette’, ‘Çocuklarımız kimsenin piyonu olmayacak’ pankartları taşıyan ailelerin geçişi sırasında HDP il binasındaki kadının balkondan gülmesi pes dedirtti.

Evlatları değişik tarihlerde PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan 7 aile, kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya geldi. Ellerindeki ‘Artık yeter! Yakamızdan düşün’, ‘Anneler nöbette’, ‘Çocuklarımız kimsenin piyonu olmayacak’ ve ‘Evlat nöbetindeyiz Van anneleri’ yazılı dövizler bulunduran anneler, buradan HDP İl Binası kadar yürüdü.



  • Burada annelerin sitemlerini il binasının balkonunda izleyen HDP’li kadın, gülerek karşılık verdi. Acılı annelerin yakarışına gülerek karşılık veren kadının bu hareketi büyük tepki topladı.


#hdp
#evlat nöbeti
#van

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.