EDISYON:

Düğün konvoyu can aldı

Aa
00:0027/09/2010, Pazartesi
G: 27/09/2010, Pazartesi
Yeni Şafak
Düğün konvoyu can aldı
Düğün konvoyu can aldı

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 3 aylık bebeğine düğün konvoyundaki otomobil çarptı. Anne olay yerinde, bebeği kaldırıldığı hastanede öldü.

Adapazarı'ndan Kocaeli yönüne giden düğün konvoyundaki Gülay Ş'nin kullandığı 34 EL 9928 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Esentepe Kampüsü Kavşağı yakınlarında, yolun karşısına geçmeye çalışan Neziha Nalbant (39) ve kucağındaki 3 aylık oğlu Rıdvan Arda'ya çarptı. Anne Nalbant olay yerinde, bebeği Rıdvan Arda ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Gülay Ş, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazayı duyarak olay yerine gelen acılı eş Nihat Nalbant ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Neziha Nalbant'ın Kocaeli'den Esentepe Mahallesi'ndeki bir iş yerinde çalışan yakınını ziyarete geldiği, otobüsten inip karşıya geçmek istediği sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.