|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnce'yi işletmişler

AK Parti Balıkesir mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin katıldığı bir TV kanalında söylediği “ABD’liler beni aradı. Türkiye Gülen’in iadesini usulüne uygun istememiş” sözüne tepki göstererek, "Bunu Amerika'dan telefonla arayıp işletmişler. Bundan da haberi yok. Söylediği tüm bilgiler ve rakamlar yanlış. Eğer samimiysen, dürüstsen Milli İstihbarat Teşkilatımıza başvur. Sana bu bilgileri aktaran kim" dedi.

Yeni Şafak
18:53 - 27/05/2018 Pazar
Güncelleme: 22:18 - 27/05/2018 Pazar
Yeni Şafak
​Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Balıkesir mitinginde vatandaşlara hitap etti
​Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Balıkesir mitinginde vatandaşlara hitap etti
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Balıkesir'deki mitingde konuştu. 16 yıllık iktidarı boyunca çeşitli saldırılara maruz kaldıklarını belirten Erdoğan, "
Ülkemizi bugüne getirinceye kadar vesayet odaklarından terör örgütlerine, darbecilerden dış mihraklara kadar çeşitli saldırılara maruz kaldık
" dedi.
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"24 Haziran'da yeni yönetim sistemimizle güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz.

İstanbul-İzmir otoyolu aynı zamanda bir Balıkesir projesi. Uzun yollar kısaldı.

"Kanal İstanbul için teklifleri topluyoruz"

Bu yatırımları durduracağım diyenler var mı? Bunların hayatında bir dikili ağacı yok. Şimdide durduracağım diyor. Biz diyorum Kanal İstanbul diyor ki neden yapayım para yok ki. Bunlar kör cahiller. Biz Marmaray'ı nasıl yaptıysak, Yavuz Sultan Köprüsü'nü nasıl yaptıysak aynı şekilde İstanbul İzmir otoyolunu da böyle yapıyoruz. Trakya tarafından gelen proje ile İstanbul'u Kuzey Ege ile bağlıyoruz. Hadi gel bakalım onu da durdur, onu da engelle. Senin ona ömrün yetmez ömrün. 18 Mart Çanakkale Köprüsü ile de Trakya üzerinden Balıkesir'e gelişi halledeceğiz. Biz şu anda Kanal İstanbul ile ilgili teklifleri topluyoruz.

Ülkemizi bugüne getirinceye kadar vesayet odaklarından terör örgütlerine, darbecilerden dış mihraklara kadar çeşitli saldırılara maruz kaldık.

CHP'ye aday tepkisi

Cumhurbaşkanı adayı kös kös oturuyor. Genel Başkanı çıkmış proje açıklıyor. Sen mi yapacaksın o projeleri? O zaman sen çıkıp aday olsaydın Bay Kemal.

İnce'yi işletmişler

Bunu Amerika'dan telefonla arayıp işletmişler. Bundan da haberi yok. Çok enteresan, söylediği tüm bilgiler ve rakamlar yanlış. Eğer samimiysen, dürüstsen Milli İstihbarat Teşkilatımıza başvur. Sana bu bilgileri aktaran kim. ABD mi, ABD'nin yetkilileri mi? Yalan söylüyor. Sen kimsin ki, Amerikanın resmi mercileri sana böyle bir bilgiyi versin. Hayatları böyle, Türkiye'yi yönetmeyi talipler ama internetten buldukları yalanlarla seçim kampanyası yürütüyorlar."



#Recep Tayyip Erdoğan
#Balıkesir
6 yıl önce