EDISYON:

CHP’de danışman skandalı: Ben yazmadım çalışanım yazmış!

Burak Doğan
04:003/09/2023, Pazar
G: 3/09/2023, Pazar
Yeni Şafak
Perinaz Mahpeyker Yaman
Perinaz Mahpeyker Yaman

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı Perinaz Mahpeyker Yaman’ın Kılıçdaroğlu hakkında ‘zavallı, hain ve kanı bozuk’ ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı Perinaz Mahpeyker Yaman’ın Kılıçdaroğlu hakkında ‘zavallı, hain ve kanı bozuk’ ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Yaman ise “Bütün samimiyetimle ve inancımla söylüyorum ki o tweetleri ben yazmadım. Tüm sosyal medya şifrelerini yanımda çalışan personele veriyordum” sözleriyle kendini savundu.

‘ZAVALLI, HAİN, KANI BOZUK’

Kılıçdaroğlu, kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapmak üzere Perinaz Mahpeyker Yaman’ı 26 Mayıs’ta seçimlere iki gün kala ‘genel başkan danışmanı’ olarak atadı. Yaman’ın sosyal medya paylaşımlarında Kılıçdaroğlu’nu, ‘zavallı, hain ve kanı bozuk’ olarak hedef aldığı ortaya çıktı. 4 Haziran’da Kılıçdaroğlu’nun bütün danışmanlarıyla birlikte Yaman’ın da görevine son verildiği öğrenildi. Perinaz Yaman’ın yakın zamana kadar Genel Başkan Danışmanı sıfatıyla CHP Genel Merkezi’nin üçüncü katına giderek mesaisine devam ettiği ortaya çıktı.




#Siyaset
#Politika
#CHP

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.