EDISYON:

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan darbe iması

Haber Merkezi
00:0020/12/2020, Pazar
G: 19/12/2020, Cumartesi
Yeni Şafak
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu

İYİ Parti’nin ardından bir darbe iması da Millet İttifakı’nın büyük ortağı CHP’den geldi. Daha önce “Hükümet mutlaka düşecek” gibi paylaşımlar yapan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, “TBMM’den geçecek bir sonraki bütçe halkın bütçesi olacak. At fava bekle” iddiasında bulundu.

Millet İttifakı ortaklarından darbe iması kokan açıklama bu kez CHP’li Canan Kaftancıoğlu’dan geldi. Kaftancıoğlu’nun, “TBMM’den geçecek bir sonraki bütçe halkın bütçesi olacak” paylaşımı tartışma yarattı. Meclis’te kabul edilen 2021 bütçesinin kabul edilmesinden sonra Twitter hesabından paylaşımda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “TBMM’den geçecek bir sonraki bütçe halkın bütçesi olacak. At fava bekle” ifadelerini kullandı.



HÜKÜMET MUTLAKA DÜŞECEK!

Kaftancıoğlu daha önce katıldığı bir televizyon programında ‘Hükümet mutlaka düşecek’ iddiasını ortaya atıp, “Erken seçimle veya başka bir şekilde gidecekler” demişti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada yeni bir 15 Temmuz imasında bulunmuştu.


İYİ PARTİ’DEN SONRA CHP

Dışişleri Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sırasında konuşan Erozan, “Sayın Bakan’a bir çağrım olacak, bu bütçeyi tasarruflu kullanın, çünkü yılın ikinci yarısında biz devralacağız bu bütçeyi. Bütçeyi biz devraldığımızda tamtakır kuru bakır bir bütçeyle karşılaşmak istemiyoruz” demişti.

#Canan Kaftancıoğlu
#CHP
#Taciz

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.