|

Bir roket daha

PKK işgalindeki Afrin’den Türkiye’ye yönelik saldırılar sürüyor. Teröristlerce ateşlenen roketler dün Kilis ve Reyhanlı’da çeşitli noktalara isabet etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:36 - 24/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Kilis’te Atatürk Mahallesi’nde üç katlı bir evin çatısına isabet eden roket, ev ve işyerlerinde hasara yol açtı.
Kilis’te Atatürk Mahallesi’nde üç katlı bir evin çatısına isabet eden roket, ev ve işyerlerinde hasara yol açtı.

Kilis’te Atatürk Mahallesi’nde üç katlı bir evin çatısına isabet eden roket, ev ve işyerlerinde hasara yol açtı. Diğer roket ise Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki evlerin arasında bulunan zeytin bahçesine düştü. Can kaybı ya da yaralanmaya yol açmayan her iki saldırıya sınır birlikleri anında karşılık verdi. Roketlerin ateşlendiği bölgeye obüs ve top atışları yapıldı.



Doğu cephesi

Ceylanpınar karşısındaki Ras’ul Ayn’da bir binanın üzerinde asılı durumda olan örgüt paçavrası, keskin nişancı ateşiyle bulunduğu yerden düşürüldü. Örgüte ait bir deponun da patlatıldığı operasyonlar Ras’ul Ayn’la sınırlı kalmadı. Daha doğuda, Mardin-Nusaybin karşısında bulunan Kamışlı’ya da kurşun ve obüs mermisi yağdı. PKK’lı teröristlerin taciz ateşlerine misliyle karşılık veren Mehmetçik, örgüt hedeflerini obüs ve tank atışlarıyla bombaladı. Türkiye’ye yönelik taciz ateşinde herhangi bir can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.


#Afrin
#PKK
6 yıl önce