EDISYON:

Anıların peşinde

Mehmet Güney
Canberk Doğan
04:0017/02/2023, Cuma
G: 17/02/2023, Cuma
Yeni Şafak
Depremzedeler enkazlarda sadece yakınlarını değil, anılarını da arıyor.
Depremzedeler enkazlarda sadece yakınlarını değil, anılarını da arıyor.

Depremzedeler enkazlarda sadece yakınlarını değil, anılarını da arıyor. Depremde ablasını enkazdan çıkartan ancak 12 yaşındaki yeğeni Yusuf’u kaybeden Aynur Yeldoğan, tedavi için Ankara’ya gönderdiği ablasının giderken kendisine “Oğlumun fotoğraflarını bulun, anısını yaşatayım” dediğini anlattı.

Depremzedeler enkazlarda sadece yakınlarını değil, anılarını da arıyor. Binlerce yaşamı hayattan koparan asrın felaketinde depremzedeler enkazlarda kaybettikleri yakınlarından bir anı kurtarabilmek için çabalıyor. Depremde ablasını enkazdan çıkartan ancak 12 yaşındaki yeğeni Yusuf’u kaybeden Aynur Yeldoğan, tedavi için Ankara’ya gönderdiği ablasının giderken kendisine “Oğlumun fotoğraflarını bulun, anısını yaşatayım” dediğini anlattı: “Onun için burada bir umut fotoğraf arıyorum. Enkazdan anı çıkartmaya çalışıyoruz. Madalyalarını da arıyoruz. Baktıkça güzel şeyler hatırlayalım. Ulaşabilirsek güzel olur.”


#Deprem
#Adıyaman
#Enkaz

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.