EDISYON:

Esenyurt'ta tekel bayisi cinayetinde son dakika gelişmesi: Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

14:551/08/2023, Salı
G: 1/08/2023, Salı
Yeni Şafak
Esenyurt tekel bayinde işlenen cinayette yakalanan zanlılardan Murat Ö., ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi
Esenyurt tekel bayinde işlenen cinayette yakalanan zanlılardan Murat Ö., ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Son Dakika: Esenyurt'ta tekel bayisi vahşetinde yeni gelişme yaşandı. Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bir tekel bayisinde 28 Temmuz'da meydana gelen kan donduran cinayet ile ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürerken, silahlı kavgayla ilişkin gözaltı sayısı 9 oldu. Esenyurt tekel bayi saldırısında bir de flaş gelişmesi yaşandı. Gözaltına alınan zanlılardan Murat Ö., ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. İşte Esenyurt tekel bayi cinayeti son durum haberleri.

Esenyurt'ta tekel bayisinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin soruşturma kapsamında, olayın ardından şüphelilerin kaçmasına yardım ettikleri belirtilen 4 zanlının daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 9'a yükseldi.

Esenyurt tekel bayii saldırganları tutuklandı mı?

Esenyurt'ta bir tekel bayinde işlenen cinayete ilişkin gözaltına alınan zanlılardan Murat Ö., ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24) ile yanında bulunan Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etmişti.

Şüpheliler olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından yapılan çalışmada şüphelilerden M.Ö, S.Ö, T.Ö. ve A.Ö, yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilmişti.

Şüphelilerin kaçmasına yardım ettiği iddia edilen H.A. da soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı.

#Esenyurt
#Esenyurt tekel bayi saldırısı
#esenyurt cinayet haberleri

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.