EDISYON:

En Çok Merak Ettiğimiz 3 Rüya Yorumu

Yeni Şafak
iLAN
18:3331/05/2017, Çarşamba
G: 31/05/2017, Çarşamba
Diğer
rüya
rüya

Hemen hemen herkes belki her gece belki arada bir rüya görür. Rüya görüldüğü zaman ilk akla gelen soru “acaba gördüğüm rüyanın tabiri nedir?” sorusudur. İnsanları büyük etkisi altına alan bu uyku halindeki soyut görüntüler geçmişteki, şimdiki veya gelecekteki yaşanacak olaylardan haber mi veriyor diye merak uyandırır. Akla gelmeyecek şeylerin dahi görülebildiği rüyalarda Google’da Türklerin en çok arattığı 3 rüyanın ne olduğuna dair araştırdığımızda karşımıza rüyada yemek yemek, rüyada bebek görmek ve rüyada yılan görmek konulu başlıklar çıktı. Şimdi dikkat çekici bu rüyaların tabirlerini birlikte inceleyelim.

Rüyada Yemek Yemek
Rüyada yemek yemek
tabircilerin genelinin ortak kanısına göre şayet yenilen yemek iyi pişmiş, yemesi kolay, güzel ve lezzetli bir yemekse hayır, rızk, mal ve menfaatle yorumlanır. Eğer yenilen yemek tatsız tuzsuz zevk alınmayan veya acılı bir tattaysa bu rüya da sıkıntı ve hastalık ile tabir edilir. Yemek bozulmuş ve kokmuş bir yemekse bu da haram iş yapmaya veya haram mal almaya yani rüya sahibinin harama bulaşmış olmasına delalet eder.

Lezzetsiz bir yemekten ağzına bir lokma aldığını görmek kötü söz duymaya, lezzetli bir yemekten ağzına bir lokma almak ise güzel ve hoşa gidecek söz işitme ile tabir edilir.

Rüya sahibinin yediği yemek boğazında kalıyorsa musibetle yorumlanır. Üzüntü, sıkıntı, hayatında maddi veya manevi bazı şeylerin yolunda gitmeyeceği anlamına gelir. Eğer yemek kolaylıkla yutuluyorsa bu da rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceği anlamına gelip hayır, bir kişi ya da kurumdan iyilik görmek, mal ve rızk ile tabir edilir.

Rüyada yemek yemek
ile ilgili eğer yenilen yemek çok sıcak ise hane halkının maddi geçiminde sıkıntı yaşanacağı eğer orta ısıda ve keyif verici bir tatta ise bu da geçimin iyi ve yolunda olacağı anlamına gelir.

Rüya sahibi yediği yemeğin ardından parmaklarını yaladığını görmüşse eline çok az hayır geçeceği, yemek yerken yemekleri ağzına doldurduğunu görmüşse bu durum rüya sahibinin işlerinin karışacağı anlamına gelir.

Rüyada yemek görmekle ilgili daha fazla bilgi almak için:
Rüyada yemek yemek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada bebek görmek
müjdeli bir haber, sevinç ve mutlulukla tabir edilir. Rüya sahibi bebeği sevip okşuyorsa kendisini son derece mutlu edecek bir haber alacağı anlamına gelir. Bu haber kendisiyle ilgili de olabilir hane halkından biri ile ilgili de olabilir.

Rüyada görülen bebek kız bir bebek ise çok hayır ile karşılaşmaya, sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder. Rüya sahibi geçim sıkıntısı çeken fakir bir kimse ise rüya maddi refahla ve zenginlikle yorumlanır. Eğer görülen bebek erkek bir bebek ise bu rüya, rüya sahibinin hayatında olumlu gelişmelerin olacağının habercisidir.

Rüyada görülen bebek ağlıyorsa böyle bir rüya, rüya sahibinin bir hatasına delalet eder. Rüya sahibi bir günah işlemiş ve kendisi de bunun bilincindedir. Bu yüzden böyle bir rüya tövbe ile yorumlanır en kısa zamanda yanlıştan duyulan pişmanlıktan ötürü tövbe edilmelidir.

Rüyada bebek görmek
ile ilgili görülen bebek ölü bir bebek ise rüya sahibinin değerli bir şeyini kaybedeceği anlamına gelir. Konuyla ilgili rüya, rüya sahibini dikkatli olmasına dair uyarı niteliğindedir.

Şayet rüya sahibi bebeği emziriyorsa bu da kendisinin birilerine çok fayda sağlayacağı anlamına gelir. Söz konusu kişinin ihtiyaçlarını karşılayıp büyük sevap işleyeceğinize delalet eder.

Bebeğin vücudunda bazı kızarıklıklar görülmüşse bu rüya da rüya sahibinin çok değer verdiği bir konuda birtakım sıkıntılar yaşayacağı ve endişeler duyacağı anlamına gelir.

Rüyada görülen bebekle ilgili daha fazla bilgi almak için:
Rüyada bebek görmek
Rüyada Yılan Görmek
Rüyada yılan görmek
gizli düşman ile tabir edilir. Rüya sahibi çalışıyorsa iş çevresinde, çalışmıyorsa ev veya arkadaş çevresinde bazı ona kin besleyen ya da kıskançlık duyan düşmanları vardır. Bu düşman kendini gizlese de rüya sahibi bu kişi veya kişilerin varlığından haberdar olabilir. Bazen bu rüya farklı şekillerde de yorumlanıp erkek için kadın, çocuk sahibi olmak isteyen ebeveyn için çocuk, hane saadeti, saltanat, makam, memur için terfi ile tabir edilir.

Şayet rüya sahibinin vücudundan bir yılanın çıktığı görülmüşse aile fertlerinden birinin rüya sahibine düşmanlığının olduğuna delalet eder. Eğer yılan ağızdan çıkıyorsa kötü söz söylemiş olmakla yorumlanır. Burada esas olan rüyanın tabirinin bilincinde olup dikkatli konuşmaktır. Eğer yılan vücuduna giriyorsa bu da yakınlardaki bir düşmanın rüya sahibine zarar vereceği anlamına gelir.

Rüyada yılan görmek
ile ilgili eğer rüya sahibi evli ise ve yatağında bir yılan gördüyse bu rüya eşin öleceğinin habercisidir. Yılan ısırması veya sokması rüya sahibine gelecek ve onu üzecek maddi veya manevi zararla tabir olunur.

Rüyada yılanla boğuşulduğu görülmüşse gerçek hayatta bir karmaşa ve kavganın içinde bulunulacak anlamına gelir. Bu boğuşmada yılan öldürülürse rüya sahibinin yaşanan anlaşmazlıkla ilgili düşmanına galip geleceği demektir. Eğer yılan ile boğuşma rüya sahibinin ölmesi ile neticeleniyorsa bu da söz konusu anlaşmazlıkta düşmanın galip geleceği anlamına gelir.

Rüyada görülen yılanla ilgili daha fazla bilgi almak için:
Rüyada yılan görmek

Görüldüğü üzere Google’da yaptığımız aramalar sonucu karşımıza çıkan üç rüyanın ne anlamlara geldiğini inceledik. Diğer bir ifadeyle insanlar arasında görülme sıklığı bakımından en popüler olmuş farklı konulardaki üç rüyanın tabirlerinin ne kadar değiştiğini göstermiş olduk. Rüya tabirlerinde önemli bir husus da şu ki; rüyada ne görülürse görülsün onu bir bütün olarak tabir etmek en doğrusudur. Neyin ne şekilde ve nasıl görüldüğü tabirin en doğru şekilde yapılması için elzemdir.

Kaynak.
www.biobilgi.com
#rüya
#tabir
#rüya tabiri

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.