|

Yeni bakanlar mesaiye hızlı başladı

Yeni kabinenin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ilk mesailerine hızlı başladı. Bakan Pakdemirli yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bakanlık bürokratlarından bilgi alırken, Bakan Pekcan ise Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı'nı ve heyetini kabul etti.

Yeni Şafak
14:35 - 11/07/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:06 - 11/07/2018 Çarşamba
Diğer
Tarım ve Orman Bakanı ​Bekir Pakdemirli
Tarım ve Orman Bakanı ​Bekir Pakdemirli

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan bakanlıktaki ilk mesaisinde Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yenigün, Bakanlıkta gerçekleşen kabulde, dün Ticaret Bakanlığı görevini devralan Pekcan'ı tebrik etti. Kabul, görüntü alınmasının ardından basına kapalı gerçekleşti.


BÜROKRATLARDAN BİLGİ ALDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Bakanlık bürokratlarından bilgi aldı.

Bakanlık'ta gerçekleştirilen toplantıda birimler, yaptıkları sunumlarla detaylı bilgilendirmelerde bulundular. Çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Bakan Pakdemirli, tarım, orman ve su konularının ülkemiz ve vatandaşlarımız için çok önemli olduğuna vurgu yaparak bu alanlarda Bakanlığın hedeflerinin yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi.


2023, 2053 VE 2071 VURGUSU

Dünya'nın haberine göre;
Pakdemirli, ülke topraklarının çok verimli olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Önceki bakanlarımız, tarım ve ormancılık alanlarında sizlerle birlikte bir ekip halinde çok değerli ve başarılı işler yapmışlar. Ülke olarak önümüzde yeni bir dönem var. Bu dönemde bizler, daha önceden ortaya konmuş başarıların üzerine yeni başarılar ekleyerek geldiğimiz noktayı daha ileriye taşıyacağız. Bakanlık bürokratlarımızla, bütün çalışanlarımızla el ele vererek tarım ve ormancılık politikalarımızı 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda daha da geliştireceğiz.''

#Bekir Pakdemirli
#Ruhsar Pekcan
#Türkiye Müteahhitler Birliği
#Mithat Yenigün
#Ticaret Bakanlığı
#Tarım ve Orman Bakanlığı
6 yıl önce