EDISYON:

THY’den stratejik imza

Yasin Yılmaz
04:0020/02/2019, Çarşamba
G: 20/02/2019, Çarşamba
Yeni Şafak
İlker Aycı (Solda) ve Mario Ohoven (Sağda)
İlker Aycı (Solda) ve Mario Ohoven (Sağda)

Türk Hava Yolları uluslararası öneme sahip yeni iş birliği için önemli bir adım attı. THY ile Alman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Birliği (BVMW) arasında stratejik ortaklık için niyet bildirgesi imzalandı.

BVMW’nin Berlin’de gerçekleşen Yıllık Genel Kurul Toplantısı’nda düzenlenen imza törenine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve BVMW Başkanı, Prof. Dr. Mario Ohoven ve birçok davetli katıldı. İmzalanan niyet bildirgesine göre BVMW üyesi şirketlere, ticari lojistik çözümleri ve yüksek kalitede taşımacılık hizmetleri sunacak.

900 BİN ÜYESİ VAR

  • 900 bin üyesi olan BVMW ise Türk Hava Yolları’na gerçekleştireceği operasyonlar için uygun bir zemin sağlayacak. Ek olarak THY’nin Kurumsal Sadakat Programı ‘Turkish Airlines Corporate Club’ un sunduğu çeşitli avantajların Alman şirketler tarafından tercih edilir olması hedefleniyor.
#THY
#BVMW
#İlker Aycı
#Mario Ohoven

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.